Finaly talent management for you
Capital humans by Umani Agency

VOOR TALENTEN

We manage,
challenge & boost
your career.

Voel je dat jouw talent onderbenut en/of onderbelicht blijft?

Tijd om daar komaf mee te maken. Als Human Capital Designers gaan we dagelijks aan de slag met talent, helpen we mensen ontwikkelen, evolueren en presteren. Op een menselijke en realistische manier, met oog voor de work-life balance en individuele wensen.

Wij nemen jou onder onze vleugels, zorgen voor een begeleiding op maat en leiden je als een ervaren gids langs het carrièrepad. We matchen je persoonlijke groei en kwaliteiten aan de juiste werkgevers en halen zo op alle vlakken alles uit jouw potentieel.

Als Talent Managers challengen we je met de juiste uitdagingen, vormen we een klankbord en een baken van zekerheid in de woelige arbeidswereld.

Samen tekenen we jouw carrièrepad uit, hoe geweldig is dat!

Our vision on

Talent Management.

Talent, dat moet zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. Het is schaars dus er zorgvuldig mee omspringen is een must. Via het onderstaande stappenplan zorgen we voor een begeleiding op maat en een loopbaan waar je elke dag energie uit haalt.

Identify

Tailormade for you.

Samen brengen we je talenten in kaart en tekenen we de mogelijke carrièrepaden uit. Bye bye CV en motivatiebrief. Wij gaan resoluut voor een talent pitch op maat en een persoonlijk portfolio. Jij bent toch niet terug te brengen tot twee A4’tjes?

Intermediate

The perfect match.

De perfecte match, voor minder gaan we niet. Wij bemiddelen voor jou de opdracht(en) die bij je passen, kaderend in jouw toekomstvisie en perfect op maat van je talenten en interesses. Aan het werk? Wij voeden je met input, coachen je en zorgen voor bijkomende opleidingen op maat. Talent moet kunnen groeien!

Iterate

Always on your side.

Coach, klankbord, sparringpartner en rustbrenger: we zijn het allemaal. Op alle mogelijke vlakken staan we aan je zijde, ook als het even wat moeilijker gaat. Knopen door te hakken of zit je met vragen op welk vlak dan ook? Wij zijn er voor je.

Include

Part of your life.
Part of the community.

Werk, dat is maar een deeltje van wie je bent. Van huishoudhulp tot ondersteuning bij het invullen van je belastingbrief en bankzaken: we zorgen voor advies en begeleiding op maat. Jij maakt deel uit van een echte community, van gelijkgezinde performers die alles uit het leven willen halen. Fijne events, seminaries, opleidingen en de nodige prikkels voor je persoonlijke ontwikkeling, je gaat ons niet meer kunnen missen!

Sounds too good
to be true?

TALENTEN

Our Capital Humans.

Meerwaardebrengers, verschilmakers en wereldbestormers.

Noem ze hoe je wil, feit is dat deze schitterende talenten dagelijks het verschil maken en zorgen voor een kwaliteitsinjectie op de werkvloer. Kennismaken met één of meerdere van deze Capital Humans? Contacteer ons en we bekijken graag of er een geweldige match mogelijk is.

John

Your vision
your career

Sofie