We design your human capital ready to perform
We design Human capital ready to perform

The Art of
Human Capital design.

De bedrijfswereld én arbeidsmarkt evolueren sneller dan ooit. Oude recepten werken niet meer, talent wordt steeds schaarser en nieuwe manieren van werken breken door. Reken maar dat dit om een switch vraagt in mindset, en in aanpak. Human Capital Design zorgt ervoor dat jouw organisatie de noodzakelijke shift van Human Resources naar Human Capital maakt, menselijk kapitaal écht centraal gaat plaatsen in de organisatie en de juiste richting kiest voor de toekomst.
Samen tekenen we jouw strategie uit via het Human Capital Canvas. Een ‘manier van werken’ die past bij jouw organisatie en met een praktisch hanteerbaar People Plan als uitkomst. Future-proof en werkbaar.
Man en vrouw op kantoor, met plezier

WE LOVE IT

What we value as Human Capital Designers.

Onze passie? Mensen.

We werken met en voor mensen en ja: we love it. Reken op een laagdrempelige manier van communiceren en een vlotte aanpak. Geen bla bla bla, maar op maat meedenken, de mouwen opstropen en energiegevende oplossingen aanreiken, afgetoetst aan de praktijk. Daar gaan we voor en daar staan we voor. 

VALUE

Design by default.

We mogen dan wel vertrekken van het canvas, we leveren elke keer opnieuw maatwerk. Geen twee organisaties zijn hetzelfde en met onze ruime bagage duiken we dieper jouw organisatie in.

We leggen je troeven bloot, detecteren uitdagingen en creëren samen met jou een unieke totaaloplossing op het vlak van talentdetectie, -coaching, -management en -ontwikkeling.

Jouw organisatie is klaar voor de toekomst

VALUE

Work that performs.

Werk? Dat moet opleveren. Zowel dat van jou, je organisatie als ons werk. We challengen dan ook geregeld ons eigen functioneren en blijven evolueren. Steeds streven we naar de beste oplossingen op maat.

Praktisch, resultaatgedreven en werkbaar. Vandaag én morgen.

TEAM

Meet our
Human Capital Designers.

Beschouw ons gerust als een ras apart.

Een zeldzame soort, helemaal doordrongen van ‘mensen aan het werk’. Thuis in de wereld van HR, maar met een veel bredere blik op de bedrijfswereld van vandaag en morgen. Steeds op zoek naar manieren hoe organisaties beter kunnen ‘werken’.

 

Wij geven jouw organisatie en talent mee vorm. Dag na dag. 

We make it
work for you.

Sarah
Sarah.porco@umanigroup.be
Joël
Raf
Jo-Elle

Match the
right challenge.

Jonas
Ilse
Matthias

Voor bedrijven én
voor mensen met talent

Een nieuwe manier van werken. Contacteer ons

en we luisteren graag naar jouw verhaal.