Workshop

Het nieuwe rekruteren:
Zoek talent, geen CV

WORKSHOP 17.11.22 – 15.12.22 – 19.01.23

Maak de switch van cv naar talent, ga aan de slag met job crafting en job design en maak het verschil.

Talent is schaars. Vacatures raken niet ingevuld, als HR-professional heb je het gevoel in een lege vijver te vissen, ook al screen je cv’s bij de vleet.

Tijd om het anders aan te pakken. Maak de switch van cv naar talent, ga aan de slag met job crafting en job design en maak het verschil. Tijdens deze praktische workshop geven we je de basisaanpak mee en gaan we er ook effectief mee aan de slag!

De bestaansreden van deze workshop is eenvoudig.
Umani Agency is een deel van de Umani Group. Een groeiende onderneming in Hasselt (met meer dan 100 bedienden, 2000 huishoudhulpen en een rits aan interimkrachten).

Ook wij liepen tegen de krapte op de arbeidsmarkt aan, voelden ‘The war for talent’ hevig woeden in de concurrerende markten en zagen dat onze beproefde doch traditionele methodes niet meer het gewenste resultaat opleveren.

Dit heeft er voor er gezorgd dat we bij de Umani Group het heft in handen hebben genomen en op zoek zijn gegaan naar oplossingen.

What’s in it for you?

Drie dagen lang duiken we dieper het nieuwe talent management in. Daarbij gaan we aan de slag met competentiegericht werven, waarbij de persoon en de match met jouw organisatie centraal staan.

We laten het cv links liggen en ontdekken tools die wél nog werken om talent aan te werven. Na drie dagen intens oefenen heb je het competentiegericht interviewen en werven in de vingers.

We geven je begrippen als job crafting en job design mee en leren je er ook effectief mee te werken.

Talent komt meer dan ooit centraal te staan in jouw organisatie.

Het programma

We geven je in een notendop graag het programma mee:

Tijdens deze actieve werksessie ga je aan de slag met competentiegericht werven en interviewen. We leren je heel wat interviewtechnieken, hoe een assessment nog meerwaarde kan bieden en hoe je uiteindelijk knopen doorhakt en kandidaten informeert.

 

Je hebt talent in huis, maar zijn de jobs er wel op afgestemd? Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met je eigen organisatie. We geven je de technieken mee om jobs aan te passen aan het aanwezige talent en aan de markt. Job crafting heeft na deze sessie geen geheimen meer.

 

Sluiten de uit te voeren taken in de verschillende functies wel aan bij de competenties en het talent van je medewerkers? Zijn er andere oplossingen en verschuivingen mogelijk die voor meer rendement én een grotere werknemerstevredenheid zorgen? Tijdens deze interactieve sessie zoeken we het samen uit en leren we je de beginselen van job design.

WORKSHOP

Voor wie?

HR-professional die het gevoel hebben in een lege vijver te vissen en er klaar voor zijn om het anders aan te pakken.

Heb je interesse of wil je bijkomende informatie over deze interactieve training over het nieuwe rekruteren?

Schrijf je vandaag nog in of vraag bijkomende informatie aan.

We vertellen je er met plezier meer over.

Wanneer?

Deze workshop gaat door op 17 november, 15 december en 19 januari telkens van 9.30 tot 17.00.

Waar?

We ontvangen je graag in onze kantoren te Hasselt.

Kostprijs

1.499 EURO exclusief BTW

Umani Agency is een erkende dienstverlener en deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO portefeuille.